Lägenheter och bostadsrätter i Viskafors

Hitta en lägenhet i Viskafors

Annons:
I Viskafors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Viskafors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Viskafors som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Viskafors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Viskafors.

Lägenhet i Viskafors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Viskafors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Viskafors.

Viskaforshem AB
Nya v. 1
515 34 Viskafors

Annons:


Lär dig mer om Viskafors - korta fakta

Viskafors är en tätort i Borås kommun. Den består av två sammanvuxna samhällen: det egentliga Viskafors i Kinnarumma socken samt Svaneholm i Seglora socken. Viskafors har fått sitt namn efter Viskan som rinner genom samhället. Viskafors utvecklades från 1800-talet och framåt till en klassisk svensk bruksort inom textil- och gummiindustri.

Yta: 385,58 hektar
Invånarantal: 3790, år 2010

Pris på bostadsrätter i Viskafors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Viskafors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Viskafors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Viskafors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Viskafors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.