Lägenheter och bostadsrätter i Vargön

Hitta en lägenhet i Vargön

Annons:
I Vargön finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vargön. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vargön som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vargön hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vargön.

Lägenhet i Vargön - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vargön som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vargön.

Wargöns Tak AB
Kartev. 6
468 31 VARGÖN


Jolly Jumper AB
Siggestorpsv. 22 A
468 33 VARGÖN

Annons:


Lär dig mer om Vargön - korta fakta

Vargön är en tätort i Vänersborgs kommun i Västergötland (Västra Götalands län), 5 km sydost om Vänersborg och 11 km nordost om Trollhättan. Samhället är beläget med de två platåbergen Halle- och Hunneberg i öster, Göta älvs utlopp ur Vänern i väster, och Tunhemsslätten i söder.

Yta: 351,05 hektar
Invånarantal: 4919, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vargön

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vargön varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vargön för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vargön.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vargön som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.