Lägenheter och bostadsrätter i Tranemo

Hitta en lägenhet i Tranemo

Annons:
I Tranemo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tranemo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tranemo som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tranemo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tranemo.

Lägenhet i Tranemo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tranemo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tranemo.

TranemoBostäder AB
Moav. 12
514 32 TRANEMO


Care Of Sweden Fastigheter AB
Fabriksg. 5 A
514 33 Tranemo


Lindströms Bostäder AB
Ekorrstigen 2
514 35 Tranemo


Kovell Fastigheter AB
Åkeriv. 4
514 33 Tranemo


Tranebo AB
Järpesbov. 8
514 33 Tranemo


Fristaden Limmared AB
Järpesbov. 12
514 33 Tranemo

Annons:


Lär dig mer om Tranemo - korta fakta

Tranemo är en tätort i södra Västergötland (Sjuhäradsbygden) och centralort i Tranemo kommun, Västra Götalands län. Tranemo är också kyrkbyn i Tranemo socken med centralkyrkan Tranemo kyrka.

Yta: 299,14 hektar
Invånarantal: 3168, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tranemo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tranemo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tranemo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tranemo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tranemo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.