Lägenheter och bostadsrätter i Tollered

Hitta en lägenhet i Tollered

Annons:
I Tollered finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tollered. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tollered som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tollered hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tollered.

Lägenhet i Tollered - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tollered som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tollered.

Fastighetsbolaget Fjälla 1:88 AB
Hemsjö Kvarnkärrsv. 13
448 96 Tollered

Annons:


Lär dig mer om Tollered - korta fakta

Tollered är en tätort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Tollered ligger 32 km öster om Göteborg i en förkastningsbrant mellan sjöarna Sävelången (53 m ö.h.) och Torskabotten (112 m ö.h.).

Yta: 65,14 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tollered

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tollered varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tollered för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tollered.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tollered som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.