Lägenheter och bostadsrätter i Timmele

Hitta en lägenhet i Timmele

Annons:
I Timmele finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Timmele. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Timmele som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Timmele hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Timmele.

Lägenhet i Timmele - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Timmele som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Timmele.

Hallin, Bengt
Timmelev. 7
523 72 Timmele

Annons:


Lär dig mer om Timmele - korta fakta

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Pris på bostadsrätter i Timmele

Eftersom priset på en bostadsrätt i Timmele varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Timmele för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Timmele.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Timmele som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.