Lägenheter och bostadsrätter i Tidaholm

Hitta en lägenhet i Tidaholm

Annons:
I Tidaholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tidaholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tidaholm som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tidaholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tidaholm.

Lägenhet i Tidaholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tidaholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tidaholm.

Svensk Fastighetsförmedling
G. Torget 10
522 31 TIDAHOLM


Tidaholms Bostads AB
N. Kungsv. 11
522 31 TIDAHOLM


Mäklarbyrån Andersson & Andersson
Torgg. 4
522 31 TIDAHOLM


Riksbyggen
V. Drottningv. 13 A
522 30 Tidaholm


Larsson Byggnads AB, Sigurd
Villag. 7
522 30 Tidaholm

Annons:


Lär dig mer om Tidaholm - korta fakta

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tidaholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tidaholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tidaholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tidaholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tidaholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.