Lägenheter och bostadsrätter i Svenljunga

Hitta en lägenhet i Svenljunga

Annons:
I Svenljunga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Svenljunga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Svenljunga som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Svenljunga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Svenljunga.

Lägenhet i Svenljunga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Svenljunga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Svenljunga.

Svenljunga Bostäder, AB
Boråsv. 11
512 53 SVENLJUNGA


Svenljunga Verksamhetslokaler AB
Boråsv. 11
512 53 SVENLJUNGA


Kihlbom AB, T
Ullasjö Rosendal 13
512 93 SVENLJUNGA

Annons:


Lär dig mer om Svenljunga - korta fakta

Svenljunga är en tätort i Västergötland, centralort i Svenljunga kommun i Västra Götalands län. Svenljunga ligger vid Ätran.

Yta: 437,61 hektar
Invånarantal: 3418, år 2010

Pris på bostadsrätter i Svenljunga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Svenljunga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Svenljunga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Svenljunga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Svenljunga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.