Lägenheter och bostadsrätter i Stenkullen

Hitta en lägenhet i Stenkullen

Annons:
I Stenkullen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Stenkullen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Stenkullen som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Stenkullen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Stenkullen.

Lägenhet i Stenkullen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Stenkullen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Stenkullen.

Gamla Allén Fastighets AB
Slätthultsv. 100
443 95 Stenkullen


Mxtwo AB
Stenv. 4
443 61 STENKULLEN

Annons:


Lär dig mer om Stenkullen - korta fakta

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Stenkullen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Stenkullen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Stenkullen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Stenkullen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Stenkullen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.