Lägenheter och bostadsrätter i Skövde

Hitta en lägenhet i Skövde

Annons:
I Skövde finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skövde. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skövde som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skövde hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skövde.

Lägenhet i Skövde - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skövde som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skövde.

Rapp Fastigheter
Rådhusg. 1
541 30 SKÖVDE


HSB Nordvästra Götaland
Storg. 26 A
541 30 SKÖVDE


Riksbyggen
Torgg. 18
541 23 SKÖVDE


AP Fastighets AB
N. Ryds Industriområde 8029
541 91 Skövde


Peab
Varnhemsg. 20 A
541 31 Skövde


Skaraborgsboställen Fastighetsförvaltning HB
Fastighets AB Rentus
Bussatorpsv. 9
541 56 SKÖVDE


Cafu Fastighet-Utveckling AB
Prinsg. 4 A
541 31 Skövde


Mäklarhuset
Storg. 26 A
541 30 SKÖVDE


Din Bostad
Timmerv. 7
541 64 Skövde


AB Skövdebostäder
Drottninggatan 2A
541 27 Skövde

Annons:


Lär dig mer om Skövde - korta fakta

Skövde är en tätort i Västergötland och centralort i Skövde kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Skaraborgs tingsrätt. Skövde är Sveriges 32:a största tätort och länets fjärde största tätort.

Yta: 2 031,16 hektar
Invånarantal: 34466, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skövde

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skövde varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skövde för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skövde.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skövde som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.