Lägenheter och bostadsrätter i Skärhamn

Hitta en lägenhet i Skärhamn

Annons:
I Skärhamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skärhamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skärhamn som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skärhamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skärhamn.

Lägenhet i Skärhamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skärhamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skärhamn.

Tubberöd 1:227
Hamng. 10
471 32 Skärhamn


Kommanditbolaget Klövervallsgatan 3
Strandv. 8
471 31 SKÄRHAMN


Goo Consulting AB
Krokv. 16
471 33 SKÄRHAMN


Adji Drift & Förvaltning AB
Källstången 46
471 30 Skärhamn

Annons:


Lär dig mer om Skärhamn - korta fakta

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Yta: 246,49 hektar
Invånarantal: 3193, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skärhamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skärhamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skärhamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skärhamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skärhamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.