Lägenheter och bostadsrätter i Sätila

Hitta en lägenhet i Sätila

Annons:
I Sätila finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sätila. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sätila som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sätila hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sätila.

Lägenhet i Sätila - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sätila som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sätila.

Tbab Förvaltning AB
Björlandav. 7
511 69 Sätila

Annons:


Lär dig mer om Sätila - korta fakta

Sätila är en tätort i Marks kommun och kyrkbyn i Sätila socken i sydvästra Västergötland. Den ligger vid Storåns utlopp i Lygnern.

Yta: 108,21 hektar
Invånarantal: 1059, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sätila

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sätila varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sätila för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sätila.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sätila som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.