Lägenheter och bostadsrätter i Partille

Hitta en lägenhet i Partille

Annons:
I Partille finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Partille. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Partille som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Partille hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Partille.

Lägenhet i Partille - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Partille som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Partille.

Partillebo AB
Kyrktorget 51
433 33 PARTILLE


Partillebo AB
G. Kronv. 27
433 33 PARTILLE

Annons:


Lär dig mer om Partille - korta fakta

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Pris på bostadsrätter i Partille

Eftersom priset på en bostadsrätt i Partille varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Partille för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Partille.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Partille som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.