Lägenheter och bostadsrätter i Nossebro

Hitta en lägenhet i Nossebro

Annons:
I Nossebro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Nossebro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Nossebro som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Nossebro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Nossebro.

Lägenhet i Nossebro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Nossebro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Nossebro.

Nossans Fastighets AB
Främmestad Mariekulle 201
465 98 NOSSEBRO


Essunga Bostäder AB
Södra v. 7 A
465 31 Nossebro


Tage Brolin
Främmestad Bäckaskog 201
465 97 Nossebro


Mt Fastigheter AB
Bankg. 1
465 30 NOSSEBRO

Annons:


Lär dig mer om Nossebro - korta fakta

Nossebro är en tätort i Västergötland och centralort i Essunga kommun, Västra Götalands län. Ån Nossan rinner rätt igenom tätorten. Nossebro ligger cirka 16 km väst-sydväst om Vara , cirka 20 km norr om Vårgårda och cirka 7 mil nordost om Göteborg.

Yta: 184,65 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Pris på bostadsrätter i Nossebro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Nossebro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Nossebro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Nossebro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Nossebro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.