Lägenheter och bostadsrätter i Nödinge

Hitta en lägenhet i Nödinge

Annons:
I Nödinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Nödinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Nödinge som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Nödinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Nödinge.

Lägenhet i Nödinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Nödinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Nödinge.

Kooperativ Hyresrättsförening Nödinge Nr 2
Alebyggen, AB
Ale Torg 7
449 31 NÖDINGE

Annons:


Lär dig mer om Nödinge - korta fakta

Nödinge är en del av tätorten Nödinge-Nol och kyrkbyn i Nödinge socken, belägen vid E45 och Norge/Vänerbanan, öster om Göta älv cirka 2 mil nordost om Göteborg.

Yta:
Invånarantal: 4174, år 1980

Pris på bostadsrätter i Nödinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Nödinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Nödinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Nödinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Nödinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.