Lägenheter och bostadsrätter i Mölnlycke

Hitta en lägenhet i Mölnlycke

Annons:
I Mölnlycke finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 12 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mölnlycke. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mölnlycke som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mölnlycke hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mölnlycke.

Lägenhet i Mölnlycke - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mölnlycke som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mölnlycke.

Elmgrens Fastighetsbyrå AB
Biblioteksg. 16 B
435 30 MÖLNLYCKE


SkandiaMäklarna
Biblioteksg. 1 A
435 30 MÖLNLYCKE


Vallbro
Azaleavägen 20
435 38 MÖLNLYCKE


Imf Måleri AB
Furuhällsv. 23 B
435 44 Mölnlycke


Förbo AB
Råda torg 4
435 30 MÖLNLYCKE


Fastighets AB Rosvik
Boråsv. 5
435 31 Mölnlycke


Fastighets AB Trollfabriken
Fastighets AB Målerifabriken
Nils Bona Fastigheter AB
Rambodalsv. 9
435 42 Mölnlycke


Lars Otterbeck
Abborrtjärnsv. 29
435 39 Mölnlycke


Herrgårdsvägens Fastighets AB
Parkbostäder I Borås AB
Boråsv. 5
435 31 Mölnlycke

Annons:


Lär dig mer om Mölnlycke - korta fakta

Mölnlycke är en tätort och centralort i Härryda kommun i Västra Götalands län. Ett mindre antal fastigheter ligger dock i Mölndals kommun. Mölnlycke ligger omkring en mil sydost om centrala Göteborg. Större delen av bebyggelsen består av villor, radhus och kedjehus. Trots den täta bebyggelsen har Mölnlycke många grönområden.

Yta: 809,67 hektar
Invånarantal: 15608, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mölnlycke

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mölnlycke varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mölnlycke för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mölnlycke.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mölnlycke som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.