Lägenheter och bostadsrätter i Mölltorp

Hitta en lägenhet i Mölltorp

Annons:
I Mölltorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mölltorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mölltorp som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mölltorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mölltorp.

Lägenhet i Mölltorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mölltorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mölltorp.

Jarl Karlsson Fastigheter AB
Industrig. 14
546 72 MÖLLTORP

Annons:


Lär dig mer om Mölltorp - korta fakta

Mölltorp är en tätort i Karlsborgs kommun belägen vid Kyrksjön. I Mölltorp finns Mölltorps kyrka från 1200-talet. Här finns också skola, daghem, dagligvarubutik med postservice, bibliotek, handelsträdgård, bensinstation, bil- och båtförsäljning.

Yta: 129,89 hektar
Invånarantal: 1050, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mölltorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mölltorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mölltorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mölltorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mölltorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.