Blomgrens Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Blomgrens Fastigheter AB

Annons:
Blomgrens Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Mellerud som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Blomgrens Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Mellerud kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Blomgrens Fastigheter AB i Mellerud rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Mellerud samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Mellerud så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Blomgrens Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Blomgrens Fastigheter AB

Blomgrens Fastigheter AB
S. Östanå 1
464 93 Mellerud
0530 - 412 57

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Blomgrens Fastigheter AB

Om du vill besöka Blomgrens Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Blomgrens Fastigheter AB i Mellerud