Lägenheter och bostadsrätter i Mellerud

Hitta en lägenhet i Mellerud

Annons:
I Mellerud finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mellerud. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mellerud som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mellerud hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mellerud.

Lägenhet i Mellerud - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mellerud som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mellerud.

Melleruds Bostäder, AB
Storg. 26
464 30 MELLERUD


Svensk Fastighetsförmedling
Landsvägsg. 46
464 94 MELLERUD


Nodins Keps AB
Hede Hagen 2
464 93 Mellerud


Blomgrens Fastigheter AB
S. Östanå 1
464 93 Mellerud

Annons:


Lär dig mer om Mellerud - korta fakta

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mellerud

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mellerud varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mellerud för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mellerud.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mellerud som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.