Lägenheter och bostadsrätter i Länghem

Hitta en lägenhet i Länghem

Annons:
I Länghem finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Länghem. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Länghem som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Länghem hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Länghem.

Lägenhet i Länghem - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Länghem som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Länghem.

Lantdröm AB
Bragnum Svalegården 1 A
514 52 LÄNGHEM

Annons:


Lär dig mer om Länghem - korta fakta

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Yta: 102,97 hektar
Invånarantal: 989, år 2010

Pris på bostadsrätter i Länghem

Eftersom priset på en bostadsrätt i Länghem varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Länghem för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Länghem.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Länghem som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.