Lägenheter och bostadsrätter i Kungshamn

Hitta en lägenhet i Kungshamn

Annons:
I Kungshamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kungshamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kungshamn som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kungshamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kungshamn.

Lägenhet i Kungshamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kungshamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kungshamn.

Sotenäsbostäder AB
Tångenv. 2 A
456 32 Kungshamn


Kungsförmedling
Klintg. 4
456 32 Kungshamn


Per Efverlund Fastighetsbyrå AB
Hotellg. 3
456 31 KUNGSHAMN


Nip Fastigheter AB
Televerksv. 8
456 33 KUNGSHAMN


Sotenäs Boendeutveckling AB
Måsg. 1
456 31 KUNGSHAMN

Annons:


Lär dig mer om Kungshamn - korta fakta

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kungshamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kungshamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kungshamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kungshamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kungshamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.