Lägenheter och bostadsrätter i Kinna

Hitta en lägenhet i Kinna

Annons:
I Kinna finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kinna. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kinna som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kinna hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kinna.

Lägenhet i Kinna - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kinna som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kinna.

Marks Bostads AB
Boråsv. 35
511 54 KINNA


HSB Göta
Fredensborgsg. 1
511 54 KINNA

Annons:


Lär dig mer om Kinna - korta fakta

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kinna

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kinna varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kinna för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kinna.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kinna som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.