Lägenheter och bostadsrätter i Kållered

Hitta en lägenhet i Kållered

Annons:
I Kållered finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kållered. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kållered som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kållered hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kållered.

Lägenhet i Kållered - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kållered som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kållered.

Hultagården
Ängbackev. 9
428 34 Kållered


Jera Fastigheter AB
Gamlehagsv. 12
428 35 KÅLLERED


Kållereds Fastighets AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered

Annons:


Lär dig mer om Kållered - korta fakta

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kållered

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kållered varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kållered för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kållered.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kållered som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.