Lägenheter och bostadsrätter i Kållekärr

Hitta en lägenhet i Kållekärr

Annons:
I Kållekärr finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kållekärr. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kållekärr som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kållekärr hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kållekärr.

Lägenhet i Kållekärr - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kållekärr som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kållekärr.

Kustfast AB
Vallhamn industriväg 13
471 93 Kållekärr


Tjörns Bostads AB
Vallhamn industriväg 213
471 93 Kållekärr


Jan-Ove Olsson Fastighet AB
Sundbyvägen 1c
471 94 KÅLLEKÄRR

Annons:


Lär dig mer om Kållekärr - korta fakta

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kållekärr

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kållekärr varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kållekärr för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kållekärr.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kållekärr som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.