Lägenheter och bostadsrätter i Jonsered

Hitta en lägenhet i Jonsered

Annons:
I Jonsered finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Jonsered. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Jonsered som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Jonsered hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Jonsered.

Lägenhet i Jonsered - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Jonsered som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Jonsered.

Helige Franciskus Stiftelse/Hfs/
Jons v. 44
433 75 Jonsered


Wm Fastigheter KB
Fabriksstråket 3
433 76 JONSERED


G-Fast Förvaltning KB
Björkåsv. 2
433 76 JONSERED

Annons:


Lär dig mer om Jonsered - korta fakta

Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Yta: 63,77 hektar
Invånarantal: 930, år 2010

Pris på bostadsrätter i Jonsered

Eftersom priset på en bostadsrätt i Jonsered varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Jonsered för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Jonsered.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Jonsered som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.