Lägenheter och bostadsrätter i Järpås

Hitta en lägenhet i Järpås

Annons:
I Järpås finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Järpås. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Järpås som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Järpås hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Järpås.

Lägenhet i Järpås - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Järpås som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Järpås.

Erlandsson & Kihlén
Järpås Askelyckan 1
531 94 Järpås


Hugo Brask Fastigheter AB
Långg. 11
531 75 JÄRPÅS

Annons:


Lär dig mer om Järpås - korta fakta

Järpås är en tätort i Lidköpings kommun i Västergötland. Järpås var och är kyrkby i Järpås socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Järpås landskommun.

Yta: 100,09 hektar
Invånarantal: 795, år 2010

Pris på bostadsrätter i Järpås

Eftersom priset på en bostadsrätt i Järpås varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Järpås för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Järpås.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Järpås som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.