Lägenheter och bostadsrätter i Hönö

Hitta en lägenhet i Hönö

Annons:
I Hönö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hönö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hönö som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hönö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hönö.

Lägenhet i Hönö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hönö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hönö.

Ahlberg & Berndtsson Revisions & Fastighetsbyrå AB
Västra v. 10
475 42 Hönö


Aston Harald Property Grötö AB
Östra Hamnen 26
475 42 Hönö


Nibo Fastighetsförvaltning, AB
Skönviksv. 7
475 42 Hönö

Annons:


Lär dig mer om Hönö - korta fakta

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hönö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hönö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hönö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hönö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hönö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.