Lägenheter och bostadsrätter i Hjo

Hitta en lägenhet i Hjo

Annons:
I Hjo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hjo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hjo som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hjo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hjo.

Lägenhet i Hjo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hjo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hjo.

Wennergren Byggnads AB, J
Bang. 13
544 33 Hjo


Svensk Fastighetsförmedling
Långg. 1 C
544 30 HJO


Mäklarhuset
St. Torget 2
544 30 HJO


Wätternära Fastigheter I Karlsborg AB
Kullebäcken 5
544 92 HJO


Dellmander Fastigheter I Tibro, AB
Kullebäcken 5
544 92 HJO


Dellmander Fastigheter Förvaltning AB
Kullebäcken 5
544 92 HJO

Annons:


Lär dig mer om Hjo - korta fakta

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hjo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hjo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hjo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hjo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hjo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.