Lägenheter och bostadsrätter i Hällingsjö

Hitta en lägenhet i Hällingsjö

Annons:
I Hällingsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hällingsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hällingsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hällingsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hällingsjö.

Lägenhet i Hällingsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hällingsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hällingsjö.

Apk Fastigheter AB
FÖRETAGSHUSET UBBHULT
438 95 Hällingsjö

Annons:


Lär dig mer om Hällingsjö - korta fakta

Hällingsjö är en tätort i Härryda kommun beläget vid Gingsjön i Björketorps socken. I Hällingsjö finns Hällingsjöskolan och Björkängens förskola.

Yta: 43,30 hektar
Invånarantal: 308, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hällingsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hällingsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hällingsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hällingsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hällingsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.