Lägenheter och bostadsrätter i Grebbestad

Hitta en lägenhet i Grebbestad

Annons:
I Grebbestad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Grebbestad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Grebbestad som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Grebbestad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Grebbestad.

Lägenhet i Grebbestad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Grebbestad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Grebbestad.

Sinclair 12 AB Svensk Fastighetsekonomi
0525 - 106 80Mainers Fastigheter AB
Sövallsv. 9
457 72 Grebbestad

Annons:


Lär dig mer om Grebbestad - korta fakta

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Pris på bostadsrätter i Grebbestad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Grebbestad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Grebbestad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Grebbestad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Grebbestad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.