Lägenheter och bostadsrätter i Gråbo

Hitta en lägenhet i Gråbo

Annons:
I Gråbo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gråbo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gråbo som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gråbo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gråbo.

Lägenhet i Gråbo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gråbo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gråbo.

B Johansson Fastighet Vp & Han
Grönbacka 45
443 43 Gråbo


Åttingen Surte Två AB
Strandkullen 46
443 72 Gråbo


Marie Ottosson Holding AB
Benelyckev. 6 A
443 70 Gråbo


Skepplaskog Lantbruk HB
Skepplaskogsv. 59
443 71 GRÅBO

Annons:


Lär dig mer om Gråbo - korta fakta

Gråbo är en tätort i Lerums kommun i Västergötland, belägen 30 kilometer nordost om Göteborg, vid länsväg 190. Orten växte ursprungligen fram som ett stationssamhälle i Stora Lundby socken vid den år 1900 öppnade Västgötabanan.

Yta: 230,91 hektar
Invånarantal: 4195, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gråbo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gråbo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gråbo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gråbo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gråbo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.