Lägenheter och bostadsrätter i Götene

Hitta en lägenhet i Götene

Annons:
I Götene finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Götene. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Götene som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Götene hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Götene.

Lägenhet i Götene - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Götene som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Götene.

Götenebostäder, AB
Järnvägsg. 6
533 30 Götene

Annons:


Lär dig mer om Götene - korta fakta

Götene är en tätort och centralort i Götene kommun. Götene är beläget längs vägen E20 mellan Mariestad och Skara, vid avfarten mot Lidköping (riksväg 44).

Yta: 459,33 hektar
Invånarantal: 4933, år 2010

Pris på bostadsrätter i Götene

Eftersom priset på en bostadsrätt i Götene varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Götene för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Götene.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Götene som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.