Lägenheter och bostadsrätter i Brämhult

Hitta en lägenhet i Brämhult

Annons:
I Brämhult finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Brämhult. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Brämhult som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Brämhult hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Brämhult.

Lägenhet i Brämhult - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Brämhult som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Brämhult.

Mqvist Bostäder AB
Färgarg. 29
507 30 Brämhult


Svinåsa Förvaltnings AB
Log. 1
507 32 Brämhult

Annons:


Lär dig mer om Brämhult - korta fakta

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Pris på bostadsrätter i Brämhult

Eftersom priset på en bostadsrätt i Brämhult varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Brämhult för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Brämhult.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Brämhult som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.