Lägenheter och bostadsrätter i Brålanda

Hitta en lägenhet i Brålanda

Annons:
I Brålanda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Brålanda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Brålanda som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Brålanda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Brålanda.

Lägenhet i Brålanda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Brålanda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Brålanda.

Mats Wallin
Roseng. 20
464 61 BRÅLANDA


Håkans Invest ABAnnons:


Lär dig mer om Brålanda - korta fakta

Brålanda är en tätort i Vänersborgs kommun i Dalsland. Tätorten är belägen cirka 24 kilometer norr om Vänersborg. I Brålanda finns en stor spannmålssilo som utvisar att det är centralorten för landsbygden på Dalboslätten, slättområdet i södra Dalsland ned mot Vänern.

Yta: 152,47 hektar
Invånarantal: 1385, år 2010

Pris på bostadsrätter i Brålanda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Brålanda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Brålanda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Brålanda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Brålanda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.