Lägenheter och bostadsrätter i Billdal

Hitta en lägenhet i Billdal

Annons:
I Billdal finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Billdal. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Billdal som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Billdal hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Billdal.

Lägenhet i Billdal - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Billdal som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Billdal.

Göteborgs Lägenhet Fastighet O Bouppteckningsbyr
Billdals Aspv. 112
427 39 BILLDAL


KB Västkupan Nr 7
Billdals Häggv. 13
427 39 BILLDAL


Nummer 2 Förvaltnings AB
Hennings v. 2
427 50 Billdal


Ann-Ida Källfelt Söderbaum
Örsviksv. 20
427 50 Billdal

Annons:


Lär dig mer om Billdal - korta fakta

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Pris på bostadsrätter i Billdal

Eftersom priset på en bostadsrätt i Billdal varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Billdal för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Billdal.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Billdal som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.