Lägenheter och bostadsrätter i Askim

Hitta en lägenhet i Askim

Annons:
I Askim finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 9 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Askim. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Askim som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Askim hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Askim.

Lägenhet i Askim - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Askim som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Askim.

Åberg & Lawe
Askims Kyrkv. 46
436 42 Askim


SkandiaMäklarna
Datav. 6
436 32 ASKIM


Mandeln 17 KB ,
Hantverksv. 15
436 33 Askim


Fastighets AB Lilla Bergsgatan 1
Carl Gunérs v. 11
436 40 Askim


Team Väst Fastighetsförmedling AB
Värslev. 71
436 43 ASKIM


Ramsdals Fastighets AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Fastighet Älvefjordsgatan 13 AB
Åsstigen 31
436 45 ASKIM


Elis I Göteborg AB
Åsstigen 3
436 45 ASKIM


Bennshagen, Inger Ellen Cecilia
Askims Svedjev. 2
436 42 Askim

Annons:


Lär dig mer om Askim - korta fakta

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Pris på bostadsrätter i Askim

Eftersom priset på en bostadsrätt i Askim varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Askim för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Askim.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Askim som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.