Lägenheter och bostadsrätter i Åsarp

Hitta en lägenhet i Åsarp

Annons:
I Åsarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åsarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åsarp som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åsarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åsarp.

Lägenhet i Åsarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åsarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åsarp.

Botvid 1 Falköping AB
Bredene L. Bergsgården
521 71 åsarp

Annons:


Lär dig mer om Åsarp - korta fakta

Åsarp är en tätort i Falköpings kommun och kyrkbyn i Norra Åsarps socken i Västergötland. Åsarp ligger cirka 20 kilometer söder om Falköping vid Riksväg 46 vilken går rätt igenom samhället.

Yta: 88,22 hektar
Invånarantal: 598, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åsarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åsarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åsarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åsarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åsarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.