Lägenheter och bostadsrätter i Angered

Hitta en lägenhet i Angered

Annons:
I Angered finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Angered. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Angered som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Angered hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Angered.

Lägenhet i Angered - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Angered som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Angered.

Gårdstensbostäder AB
Kastanjgården 3
424 39 Angered


Graflunds
Bredfjällsg. 14
424 35 Angered


Bostadsaktiebolaget Poseidon
Bergsgårdsgärdet 89 A
424 32 ANGERED


Fastighetsbyrån
Angereds Torg 11
424 65 ANGERED


Bostadsaktiebolaget Poseidon
Angereds Torg 12 Angered Centrum
424 65 ANGERED


Promoters Fastigheter AB
Angeredsvinkeln 3
424 67 ANGERED

Annons:


Lär dig mer om Angered - korta fakta

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Pris på bostadsrätter i Angered

Eftersom priset på en bostadsrätt i Angered varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Angered för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Angered.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Angered som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.