Lägenheter och bostadsrätter i Västerfärnebo

Hitta en lägenhet i Västerfärnebo

Annons:
I Västerfärnebo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Västerfärnebo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Västerfärnebo som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Västerfärnebo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Västerfärnebo.

Lägenhet i Västerfärnebo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Västerfärnebo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Västerfärnebo.

Hedåkers Fastigheter, AB
Snarv. 4
733 62 VÄSTERFÄRNEBO

Annons:


Lär dig mer om Västerfärnebo - korta fakta

Västerfärnebo är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Västerfärnebo socken. I Västerfärnebo idag finns det en pizzeria, ett café, en närlivsbutik och en skola (F-6).

Yta: 96,13 hektar
Invånarantal: 477, år 2010

Pris på bostadsrätter i Västerfärnebo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Västerfärnebo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Västerfärnebo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Västerfärnebo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Västerfärnebo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.