Lägenheter och bostadsrätter i Surahammar

Hitta en lägenhet i Surahammar

Annons:
I Surahammar finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Surahammar. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Surahammar som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Surahammar hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Surahammar.

Lägenhet i Surahammar - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Surahammar som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Surahammar.

Surahammarshus AB
Knuthagsg. 51
735 35 Surahammar


Peab
Österg. 90 -92
735 32 SURAHAMMAR


T. Ekström Fastigheter AB
Tallg. 6
735 33 Surahammar

Annons:


Lär dig mer om Surahammar - korta fakta

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Pris på bostadsrätter i Surahammar

Eftersom priset på en bostadsrätt i Surahammar varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Surahammar för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Surahammar.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Surahammar som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.