Lägenheter och bostadsrätter i Sala

Hitta en lägenhet i Sala

Annons:
I Sala finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sala. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sala som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sala hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sala.

Lägenhet i Sala - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sala som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sala.

Fastighetsbyrån
Fredsg. 22
733 30 SALA


Salabostäder AB - ett bolag ägt av Sala Kommun
Brunnsg. 31
733 31 Sala


Gruvtornet Fastigheter AB
S. Esplanaden 6
733 33 Sala


Connbec Fastigheter AB
Aguélig. 17
733 30 SALA


Riksbyggen
Bergslagsg. 7
733 32 SALA


Atia Fastigheter AB
Rådmansg. 8
733 30 SALA


Housing Gruppen Mälardalen AB
Gruvv. 8
733 33 Sala


Bo i Sala AB
Östersala 100
733 91 Sala


Säkra Aros AB
Aguélig. 1
733 38 SALA


Annemaja Entreprenad AB
Forsellesg. 8
733 33 Sala


Fastighetsbolaget Skogen Ek för
Vallag. 4 A
733 33 Sala

Annons:


Lär dig mer om Sala - korta fakta

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sala

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sala varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sala för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sala.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sala som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.