Lägenheter och bostadsrätter i Norberg

Hitta en lägenhet i Norberg

Annons:
I Norberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Norberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Norberg som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Norberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Norberg.

Lägenhet i Norberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Norberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Norberg.

Lokhus, HB
Rosendal 79
738 91 NORBERG


Dra Matens Fastigheter KB
Engelbrektsg. 42
738 30 Norberg


Birgitta Emilsson Muf Lugnet I Stormen
Trundhemsv. 24
738 50 Norberg


Kärrgruvans Förvaltning AB
Bolagshagen 2 A
738 50 Norberg

Annons:


Lär dig mer om Norberg - korta fakta

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Pris på bostadsrätter i Norberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Norberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Norberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Norberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Norberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.