Lägenheter och bostadsrätter i Möklinta

Hitta en lägenhet i Möklinta

Annons:
I Möklinta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Möklinta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Möklinta som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Möklinta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Möklinta.

Lägenhet i Möklinta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Möklinta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Möklinta.

Bonnevier Hem och Vila HB
Åsv. 48 A
733 75 Möklinta

Annons:


Lär dig mer om Möklinta - korta fakta

Möklinta är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Möklinta socken i Västmanland, belägen drygt 20 km norr om Sala och ca 10 km söder om Bysjön (Dalälven).

Yta: 98,67 hektar
Invånarantal: 358, år 2010

Pris på bostadsrätter i Möklinta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Möklinta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Möklinta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Möklinta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Möklinta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.