Lägenheter och bostadsrätter i Kungsör

Hitta en lägenhet i Kungsör

Annons:
I Kungsör finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kungsör. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kungsör som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kungsör hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kungsör.

Lägenhet i Kungsör - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kungsör som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kungsör.

Fastighetsbyrån
Drottningg. 11
736 31 KUNGSÖR


Bostadsrättsföreningen Kungsladugården
Ynglingag. 4
736 33 KUNGSÖR


Kungsörs Fastighets AB
Kinnekullev. 9 A
736 34 Kungsör


Gt Modulhus AB
Tornv. 13
736 31 KUNGSÖR

Annons:


Lär dig mer om Kungsör - korta fakta

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kungsör

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kungsör varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kungsör för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kungsör.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kungsör som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.