Lägenheter och bostadsrätter i Köping

Hitta en lägenhet i Köping

Annons:
I Köping finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 10 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Köping. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Köping som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Köping hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Köping.

Lägenhet i Köping - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Köping som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Köping.

Fastighetsbyrån
Stora g. 13
731 31 KÖPING


Senäte Fastigheter
Scheeleg. 7
731 32 Köping


Riksbyggen
Mästareg. 5
731 50 Köping


Virgatans Fastighets AB
Torgg. 21
731 31 KÖPING


Bostadsrättsföreningen Sigrun
Nyg. 12
731 30 Köping


Palatinen Köping AB
Mälartorget 1 C
731 36 Köping


Köpings Bostads AB
Sveav. 18
731 32 Köping


Sämskmakaren och Plogen AB
Riksbyggen Hallstahammarshus Nr 1
Mästareg. 5
731 50 Köping


Din Bostad
Tunadalsg. 6 A
731 31 KÖPING

Annons:


Lär dig mer om Köping - korta fakta

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Pris på bostadsrätter i Köping

Eftersom priset på en bostadsrätt i Köping varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Köping för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Köping.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Köping som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.