Lägenheter och bostadsrätter i Hallstahammar

Hitta en lägenhet i Hallstahammar

Annons:
I Hallstahammar finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hallstahammar. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hallstahammar som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hallstahammar hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hallstahammar.

Lägenhet i Hallstahammar - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hallstahammar som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hallstahammar.

Hallstahem AB
Parkg. 4
734 35 HALLSTAHAMMAR


Hk Oasen Fastigheter AB
Näktergalsv. 27
734 38 Hallstahammar


Eldsboda Fastigheter AB
Kanalv. 23
734 40 HALLSTAHAMMAR


Wästtuna Fastighets AB
Västeråsv. 2
734 31 HALLSTAHAMMAR

Annons:


Lär dig mer om Hallstahammar - korta fakta

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hallstahammar

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hallstahammar varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hallstahammar för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hallstahammar.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hallstahammar som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.