Lägenheter och bostadsrätter i Fagersta

Hitta en lägenhet i Fagersta

Annons:
I Fagersta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Fagersta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Fagersta som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fagersta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fagersta.

Lägenhet i Fagersta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Fagersta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Fagersta.

Bostadsrättsföreningen Postbacken
Sveav. 14 B
737 47 FAGERSTA


Hsb Bostadsrättsförening Herrevad i Kolbäck
Bragev. 1 B
737 45 FAGERSTA


Västanfors Fastigheter AB
Solåkersv. 5
737 32 FAGERSTA


Sädesvägens Allservice AB
Sädesv. 1
737 44 Fagersta


Anders Lokar Fastighet och Uthyrnings AB
Ljungv. 2
737 33 Fagersta


Avl Invest AB
Vilhelminav. 6 A
737 40 Fagersta


Torbjörn Fredriksson Bygg Fastigheter AB
Kopängsv. 20
737 92 FAGERSTA


Rm Center Bygg & Montage AB
Järnvägsg. 9
737 32 FAGERSTA

Annons:


Lär dig mer om Fagersta - korta fakta

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Pris på bostadsrätter i Fagersta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Fagersta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Fagersta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Fagersta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Fagersta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.