Lägenheter och bostadsrätter i Arboga

Hitta en lägenhet i Arboga

Annons:
I Arboga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Arboga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Arboga som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Arboga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Arboga.

Lägenhet i Arboga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Arboga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Arboga.

Arbogabostäder AB
Vinbäcksleden 15 A
732 49 ARBOGA


Fastighetsbyrån
Nyg. 40
732 30 ARBOGA


Lund AB, Byggnadsfirman
Herrgårdsg. 21
732 46 Arboga


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kapellg. 11 A
732 30 ARBOGA


Götlunda Fastighets AB
Holmsätter FÅRTALLEN
732 97 Arboga


Håkan Sterner Eventkonsult AB
Ö. Hamng. 24
732 30 ARBOGA


Prembäck Förvaltning AB
Brattberget Sörängen 199
732 94 ARBOGA


Torani Fastigheter AB
Rådhusg. 3
732 30 ARBOGA


Din Bostad
Kapellg. 29 A
732 45 ARBOGA


Hpab Fastigheter I Arboga AB
Västerlångg. 17
732 30 ARBOGA


Cob:S Fastigheter I Arboga AB
Karl Knutssonsg. 18
732 32 ARBOGA

Annons:


Lär dig mer om Arboga - korta fakta

Arboga är en tätort vid Arbogaån i Västmanland, samt centralort i Arboga kommun i Västmanlands län. Arboga är traditionellt en industriort med teknisk profil, men har drabbats av flera stora industriella nedläggningar bl a Volvo Aero och ABB.

Yta: 9,5 km2
Invånarantal: 10330, år 2010

Pris på bostadsrätter i Arboga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Arboga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Arboga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Arboga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Arboga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.