Lägenheter och bostadsrätter i Ängelsberg

Hitta en lägenhet i Ängelsberg

Annons:
I Ängelsberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ängelsberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ängelsberg som du är nöjd med kan du se dig om i Västmanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ängelsberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ängelsberg.

Lägenhet i Ängelsberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ängelsberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ängelsberg.

Sweden Rail AB
Framnäsv. 5
737 90 ängelsberg

Annons:


Lär dig mer om Ängelsberg - korta fakta

Ängelsberg är en småort i Västervåla socken i Fagersta kommun. Ängelsberg ligger vid sjön Åmänningen sydost om Fagersta. Stationssamhället Ängelsberg ingår i Ekomuseum Bergslagen.

Yta: 86 hektar
Invånarantal: 138, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ängelsberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ängelsberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ängelsberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ängelsberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ängelsberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västmanland.