Lägenheter och bostadsrätter i Sundsbruk

Hitta en lägenhet i Sundsbruk

Annons:
I Sundsbruk finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sundsbruk. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sundsbruk som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sundsbruk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sundsbruk.

Lägenhet i Sundsbruk - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sundsbruk som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sundsbruk.

Sköns Bostäder
Söndagsv. 8
863 34 SUNDSBRUK


Bröderna Byström AB
Januariv. 12
863 35 Sundsbruk


Gimmel Sundsvall AB
Hammarv. 31 B
863 32 SUNDSBRUK


Gimmel Servicehus Sundsvall AB
Hammarv. 31 B
863 32 SUNDSBRUK


Wh Sundsvall AB
Johannedalsv. 67
863 36 SUNDSBRUK

Annons:


Lär dig mer om Sundsbruk - korta fakta

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånarantal: 2137, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sundsbruk

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sundsbruk varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sundsbruk för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sundsbruk.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sundsbruk som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.