Lägenheter och bostadsrätter i Sollefteå

Hitta en lägenhet i Sollefteå

Annons:
I Sollefteå finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sollefteå. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sollefteå som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sollefteå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sollefteå.

Lägenhet i Sollefteå - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sollefteå som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sollefteå.

Peab
Nipan 180
881 52 Sollefteå


HSB Södra Norrland
Storg. 102
881 40 SOLLEFTEÅ


Solatun Fastigheter AB
Nipstadsg. 11
881 34 Sollefteå


Nipbyggen, AB
Maningsv. 13
881 51 SOLLEFTEÅ


Solatum Hus&Hem AB
Djupöv. 3
881 31 SOLLEFTEÅ


Sollefteå Bostads AB
Djupöv. 11
881 31 SOLLEFTEÅ


Niphaga AB
Storsvängen 20
881 32 Sollefteå

Annons:


Lär dig mer om Sollefteå - korta fakta

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sollefteå

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sollefteå varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sollefteå för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sollefteå.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sollefteå som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.